Nový MultiPhone 3405 DUO je výsledkom silného mixu dizajnu, techniky a sieťových riešení. Spolu s prelomovými mobilnými funkciami, vysokorýchlostnou 4G sieťou a zabudovaným procesorom Snapdragon prináša najpokročilejší výkon, ktorý bude požadovať od svojho smartfónu hocikto.




Rýchlosť vo Vašich dlaniach

Siete 4G LTE sú až 10x rýchlejšie ako 3G. Váš telefón vybavený technológiou 4G LTE Vám umožní robiť viac: plynule streamovať, hrať multi-playerové hry bez výpadkov, prehliadať rýchlejšie ako kedykoľvek predtým, sťahovať HD filmy v plnej dĺžke za pár sekúnd.

 




Neskutočný výkon

Váš telefón má srdce draka. To znamená, že vo vnútri smartfónu je procesor QualcommR SnapdragonT, ktorý prináša ten najpokročilejší výkon, aký budete chcieť, a to všetko bez kompromisov.



Choďte do útoku a nabíjajte menej

Vďaka procesoru QualcommR SnapdragonT vydrží Vaša 2000mAh batéria dlhšie. Pozrite si celý film v HD alebo dominujte v obľúbených hrách: je možné, že Vám dôjde energia skôr ako batérii.

 





Dual SIM

S možnosťou dual SIM môžete oddeliť súkromné a pracovné telefonáty, a to všetko s jedným telefónom. Ušetrite peniaze použitím rôznych taríf pre telefonovanie a 3G. Ostaňte v spojení so svojimi príbuznými počas ciest do zahraničia používaním miestnej SIM karty.




Ohromujúci displej

Brilantne ostré a jasné zobrazenie obsahu na širokom 4,0" IPS displeji.

 





Android 4.4 KitKat

Zažite najnovší Android 4.4 KitKat s uhladenejším dizajnom, vylepšeným výkonom a množstvom nových funkcií.