Dual SIM

S možnosťou dual SIM môžete oddeliť súkromné a pracovné telefonáty, a to všetko s jedným telefónom. Ušetrite peniaze použitím rôznych taríf pre telefonovanie a 3G. Ostaňte v spojení so svojimi príbuznými počas ciest do zahraničia používaním miestnej SIM karty.



Najnovší Android

Vyskúšajte najnovší Android 4.4 KitKat s uhladenejším dizajnom, vylepšeným výkonom a množstvom nových funkcií.

 





Kvalita obrazu

Brilantne ostré a jasné zobrazenie obsahu na širokom 5,0" IPS displeji. Perfektný na pohodlné čítanie, sledovanie filmov a surfovanie po webe.




Výkonný

Najnovší štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,3GHz Vám umožní vykonávať rozličné aktivity pri tej najvyššej rýchlosti. Sledovanie videa, hranie alebo surfovanie - všetko pobeží hladko.

 





Rýchle pripojenie

Užite si Internet s rýchlym 3G s rýchlosťami až 5.76Mbps/21.1Mbps, vysokorýchlostným WiFi (802.11b/g/n) a Bluetooth 4.0.




Snímanie

Zachyťte výnimočne kvalitné fotografie a videá s pokročilým 8MP fotoaparátom. Zdieľajte hneď svoje špeciálne okamihy s priateľmi a Vašimi milovanými.

 





Dizajn

Zakrivené telo a povrch jemný na dotyk pre lepší vzhľad a pocit. Vyberte si Vašu obľúbenú farbu: perlovú bielu, bronzovú alebo grafitovú čiernu.