Full HD video kvalita

Vysoko kvalitný 3.0M CMOS obrazový senzor umožňuje kamere nahrávať v rozlíšení 1080p Full HD pri 30 snímkach za sekundu, čo zaisťuje hladký a čistý obraz. Video zostáva ostré aj za zlého svetla vďaka zdokonalenému super jasnému nočnému režime, takže od dnes bude zachovaný každý detail.





Široký uhol záberu

Ultra široký uhol záberu 170 stupňov umožňuje zachytiť ešte viac zo scény. Takmer panoramatické zobrazenie a 4x digitálny zoom vám umožní zachytiť každý detail.





Veľká obrazovka pre lepšiu viditeľnosť

Sledujte videá a fotky na jasnom 2,7 "TFT LCD displeji s vysokým rozlíšením a jednoduchým ovládaním.





GPS senzor

GPS senzor sleduje rýchlosť, zrýchlenie a geolokáciu. Umožňuje tieto dáta ukladať spoločne s videonahrávkou. Na prezeranie nahratého videa môžete využiť softvér pre video prehrávač videa pre PC. Systém prepojí vašu cestu s mapami Google a na nich zobrazí váš pohyb.



Detekcia pohybu a automatické spustenie

Toto zariadenie má technológiu detekcie pohybu. Nahrávanie videa sa spustí len keď je detekovaný nový pohyb. To vám umožní ušetriť pamäť na karte na dlhšie videá.
Nahrávanie kamery sa spustí automaticky po naštartovaní motora. Nie je potrebné kameru zakaždým zapínať, keď niekam idete. Stačí naštartovať auto kamera začne nahrávať.


Núdzové tlačidlo SOS a G-senzor pre ochranu súborov!

V prípade núdze umožňuje užívateľovi ochrániť aktuálne nahrávanie súboru jednoduchým stlačením a podržaním tlačidla MENU. To ochráni aktuálnu nahrávku pred zmazaním.
G-senzor zachytí náhle zrýchlenie, brzdenie alebo zrážku a automaticky nahrá a ochráni kritický záznam v čase nehody. Vďaka tejto funkcii nebudú dôležité súbory stratené cyklický nahrávaním.







Kompaktný a štýlový

Štýlové zariadenie v modernom dizajne s kosoštvorcovými tvarmi a v kovovo čiernej farbe. Je kompaktný a ľahko prenosný - vo vozidle je takmer neviditeľný, ale stále vás chráni.