Prestigio RoadRunner 560 GPS má veľký 3-palcový displej pre dokonalý zážitok z videa. Dokáže nahrať každý detail vďaka panoramatickému zobrazeniu s uhlom záberu 170°. Prestigio RoadRunner560GPS je neoceniteľný doprovod v noci vďaka zdokonalenému výkonu za zlého svetla.




Full HD video kvalita

Nahrávajte krištáľovo čisté video vo Full HD kvalite za pomoci chipsetu Ambrella A7 a citlivému senzoru Aptina. Video zostane čisté a ostré aj počas nie vhodného svetla a ak je potrebné, je možné ho použiť ako dôkaz. Či je deň alebo noc, RoadRunner 560GPS dokáže vždy nahrávať dokonale vďaka technológii širokého dynamického rozsahu a režimu nočného videnia.







Extra veľký displej

Extra veľký, jasný 3-palcový LCD displej pre živé zobrazenie a prehrávanie, uľahčuje zbieranie spoľahlivých dôkazov a skúmanie udalostí.

 







Široký uhol záberu

Nahrávajte so širokým uhlom záberu, až 170° a zaznamenajte každý detail. Poskytuje široký prehľad o ceste a zabraňuje skreslenému obrazu.






Široký dynamický rozsah (WDR)

Vysoko kvalitná šošovka kamery sa automaticky prispôsobí sveteľným podmienkam a zachytí všetky detaily, vrátane ŠPZ a to cez deň ale aj v noci.

 





Možnosť GPS

GPS senzor sleduje rýchlosť, zrýchlenie a geolokáciu. Umožnuje tieto dáta ukladať spoločne s videozáznamom. K prezeraniu nahraného videa môžete použiť software pre videoprehrávač videa na PC. Systém prepojí vašu cestu s mapami Google a zobrazí na nich váš pohyb.



 





Detekcia pohybu

Toto zariadenie má technológiu s detekciou pohybu. Nahrávanie videa sa spustí iba keď je detekovaný nový pohyb. To vám dá možnosť ušetriť pamäť na karte na ďalšie videá.





G-senzor pre ochranu súborov

G-senzor zaznamená náhle zrýchlenie, brzdenie alebo zrážku a automaticky nahrá a ochráni kritický záznam počas nehody. Vďaka tejto funkcii nebudú dôležité súbory stratené cyklickým nahrávaním.